5 najlepsih vencanica za 2012.godinu

Najlepse vencanice

Približava se kraj godine pa smo za vas pripremili nas izbor za najlepse vencanice za 2012.godinu. Iskorišćeni su brendovi koji se nalaze u ponudi u našoj zemlji i dodata je jedna venčanica poznate kreatorke Vere Wang. Namerno smo je stavili jer je atipična venčanica, u boji koja nije tako aktuelna.

To je najlepsih 5 vencanica. Ako imate neke druge predloge, ostavite nam kao komentar pa cemo vase predloge sto pre razmotriti i uvrstiti vase vencanice.

Vencanica #1

Jedna od najpozantijih svetskih marki – Pronovias sa ponosom predstavlja svoju novu kolekciju. Iz te kolekcije smo izdvojili ovu venčanicu koja je sinonim za eleganciju i smernost. Duga venčanica koja prati liniju tela.

vencanica Pronovias

Vencanica #2

Maggie Sottero je ove godine predstavio fenomenalnu kolekciju venčanica. Jedna od tih venčanica je pred vama. Zavodljiva, kratka haljina koja ce vencanje uciniti drugacijim, a mlada ce biti primecena.

Ova venčanica je za hrabre devojke jer će se sigurno pričati o njoj, nakon proslave.

vencanica Maggie Sottero

Vencanica #3

Predlog br.3 dolazi iz Španije. Brend La Sposa je krenuo u ofanzivu i polako zauzima naše tržište jer već nekoliko salona venčanica su njihovi distributeri. Broj salona koji prodaju / iznajmljuju ove venčanice se povećava iz godine u godinu.

vencanica La Sposa

Venčanica #4

Jedan od najpoznatijih kreatora venčanica, ako ne i najpoznatiji Vera Wang je pripremila malo neobičnu kolekciju venčanica u kojoj dominira crna. To svakako nije tradicionalna boja za venčanice pa je pitanje koliko će ova kolekcija imati uticaja na svetskom tržištu i koliko će biti zainteresovanih nevesta širom sveta.

vencanica Vera Wang

Vencanica #5

Za kraj smo ostavili italijanski brend Enzoani. Nema mnogo salona venčanica koji su distributeri ove marke venčanica. Mi smatramo potpuno pogrešno, jer nam Enzoani svake godine izbacuju fenomenalne venčanice svih stilova i za sve ukuse.

vencanica Enzoani

Овај унос је објављен под Vencanice. Забележите сталну везу.

Постави коментар